Oskar Christian (gitáros, zeneszerző, hangszerelő és előadó) osztrák eredetű. . Hatottak a hagyományos zene a különböző kultúrák és etnikumok a világon. Making Your értelmezéseket gitáros indentifiquen ki egy egyedi stílusú, ami növeli jelentősen. Ő utazott, több mint negyven országban koncerteket, mint például: USA, Olaszország, Franciaország, Ausztria, Magyarország, Mexikó, a gitáros, aki egyszer beleszeretett a flamenco zene egy hosszabb itt Spanyolországban, amikor meglátogatta Mexikó lenyűgözte a huapango ritmusok és mariachi, amelyet most ápolni ahhoz, hogy be mexikói zene repertoárban a harmóniák. Ugyanez vonatkozik egy darab a flamenco amelyek vagy jazz bossanova és így tovább, és hogy a sokszínűség nem semmi, de kedvelem a spanyol zene: (tanguillo, fandanguillo, rumba, bossanova vannak , huapango, latin / jazz-és Kelet / cigány.


Európai Tour 1982-gitáros George Lawall (német) és José Muñoz és José Monje (Shrimp), németül és spanyolul.
Forma 1985-ben duettet John Cougar, California.
Részt vesz az 1986-os televíziós Sardegna (Olaszország), a programok Videolinia (Cagliari) és Videogiovane (Sasseri), ha megnyeri a díjat a legjobb művészeti esemény.
Termel 1987 lemezek Around Six Years (unplugged) és a gémek, a Turino, Olaszország.
1988 elő a zenét a dokumentumfilm a "Mutter karszt" az író Peter Handke, amelyet sugároznak rádiózásról és televíziózásról szóló Italiana (RAI), Triesztben.
1989 Részt vesz a fesztivál Középkori Umbria (Olaszország).
1992 része a tevékenységének Narancs Fesztivál (Olaszország).
1993-ban felkérték, hogy cigányok és Flamenco Fesztivál St. Marie de la csupán (Franciaország).
1996 Részt mint vendég művész Zene Fesztivál Szombathely (Hungrà a). Alapító tagja a kiadó "Music Connection" Magyarországon.
1997 felkérik, hogy a Szüreti Fesztivál Svájcban.
1998 Készítsünk zene és videó a koncert televion állam Nayarit (Mexikó). Segíti a Carnival of Tenerife (Spanyolország).
1998-ban felvett albuma "Best of ...", flamenco zene és ország-rock.
1999 tanult flamenco gitár és a populáris zene (fúzió) a University of Guanajuato (Mexikó) és Masters (flamenco) Rafael Juen és (népszerű) Ubaldo Felix Miranda.
Segíti a Scott Denno 2000 Duetto eszik "Magic Guitars" Artists meghívott televíziós ND3: Lübeck (Németország).
Megint rögzített 2001 Disk most gitáros Scott Denno (USA) "Magic Guitars".
Termel 2002 dupla album, a "Guitars & Songs" egy összeállítás a legjobb teljesítményt az elmúlt 2 lemezeket.
2002 Mazatlan (Sinaloa, Mexikó) * augusztus (31) Teatro Angela Peralta * szeptember (12) Museum of Art
2002 Zacatecas (Mexikó) részeként a Cervantes Fesztivál tevékenységek: * október (5) Museo Pedro Coronel * Október (9) Plaza Goitia. * Guadalupe, Zac.Octubre (11) koncert a Művelődési Ház. * Tlaltenango, Zac. November (21) Koncert a Church of the District of Veracruz, mint vendég a Festival of Santa Cecilia. * Tepechitlán, Zac. December (17) koncert a Teatro del Pueblo, a fél a Kulturális Fesztivál kíséretében a zenekar. Colima (Mexikó) * Col. Comala December (11) koncert a Teatro del Pueblo Charro-bikaviadal Fesztivál. * Col. Coquimatlan December (26) vesz részt, mint meghívott pártok Taurinas Charro.
2003 * Város Colima, ezredes január (18) Megnyitó koncert V Festival Cultural City. * Col. Manzanillo február (15) koncert a templom a Szűz Guadalupe által szervezett Igazgatóság Municipal kultúra. * Koncert a Casino Arroyo Seco (termoelektromos Campos).
2004 * Colima (Mexikó) * Manzanillo Col. január (23) koncert a Elnökök Auditorium között tevékenysége a Kulturális Fesztivál a történelmi városközponttól. Villa de Alvarez Mexico * Col. Mayo (01) 20:00 Elnökök Auditorium Művelődési Ház AUSTROMEX képező duót ütőhangszeres Gerardo Escobar.
2005 Trieste (Olaszország) * júniusban (12 és 25) kulturális eseménye Muggia. * Liguria (Italy) július (15 és 17) Két előadások Lerici és Porto Venere, ill. Korzika (Franciaország) * augusztus (12 15) A kulturális tevékenységek a parton a tenger Playa Santa, Porto Vecchio és Santa Ghulia. * Lago di Garda (Olaszország) Szeptember (12 és 13) Kulturális Események a régi központjában.
2005 Puerto Vallarta, JAL. (Mexico) április (19-31), előadások a hallban a Hotel Resort "Mayan Palace", amely egy duót ütőhangszeres Armando Abrew (Pillo).
2005 Lago di Garda (Olaszország) gyártása video (DVD) című frontiersmen és Lancia monete, A dalok és DREGGS BORDER hangolni COINTOSSERS.
2006 Puerto Vallarta, Jal. Március (2) Bemutató Concert "Oskar Christian Art Project" az ütőhangszeres (Gerardo Escobar), fuvola (Alonso Guerrero), flamenco bailerina (Marie-José Tangle) a Művelődési Ház (Cuale Kulturális Központ).
Fesztivál május 27, 2007-ben Leoben, Stájerország (Ausztria) a Habib Samandi a duett (eredetileg Tunisz, és játszott a kubai csoport Buena Vista Social Club, a Balkanfestival Bécsben televízió ORF-Lange Nacht der Museen - Helyszínek, stb.) "Oskar Christian Art Project" szó azonos koncerten a híres rock-legenda "Opus".
Szeptember 7, 2007 kulturális esemény Desenzano, Lake Garda Moschini (olasz író), cigány-Jazz Band (Titti Castrini) és a festő Fulvio, (Olaszország).
Október 9, 2007, koncert a Művelődési Ház Colima, mint "Oskar Christian Art Project" az ütőhangszeres Gerardo Escobar.
2008 május 15 esemény San Pancho, az étterem "Mar y Plata" Hammer (Carlos) és gitár (Oskar Kereszténydemokraták) örömet duett;
Június 3, 2008, Előadás a Decameron Hotel halljában üdvözölték nagy sikerrel kezdetétől az esemény, a Bucerias Nayarit, "mesés duett, a (Edgar) és gitár (Oskar Kereszténydemokraták)."
2008 decemberében április 2009 minden csütörtökön 18:30 -20:30 div. események a trió Oskar keresztény "Art Project" piano "polip" (Daniel), az Andok eszközök "Nery" latin-fusion gitáros "Oskar keresztény. tengeri Tinos, Punta de Mita.
2009-ben guayabitos latidude 21, duett sara melina (táncos), Oskar keresztény (gitár), gitár és dance esemény (térkép). vezeték nélküli gitár és a tánc.
2009, február 4-én megnyerte sara melina (táncos) és Oskar keresztény (gitár), a latidude Delma 21 (shaker) egy részvétele több mint 200 ember participiantes, 1.. magaritha díj kihívás, shaker, tánc-és latin-arab tájékozódni gitár helyett pina COLADAS, guayabitos.
2009 április 15 esemény Chacalilla és magas társadalomban. A Oskar Christian "Art Project" Daniel "polip", Nery "Andok tábla Instruments", Oskar keresztény "gitáros"
2009, március 15 csirke s színpadi esemény San Pancho, a trió Oskar keresztény "Art Project" Dany "polip", Nery "az Andok eszközök", Oskar keresztény "gitárjával magic"
2009, április 8 ceci art proyect bon hármasban táncos show, Nery (Latin-eszközök), sara melina (flamenco-arab, táncos), Oskar keresztény "gitárjával magic" sikeresen kiáltotta végig a San Pancho .
2009, április 15-én a Stadio San Fernando polo, a trió "Art Project" Dany (zongora), Nery (ütőhangszerek, fuvola, réz)
2009.se érintette visszaélés elleni erőszak zenészek a turisztikai város Lazise (Verona) - Garda-tó (Olaszország) ujjak fáj neki mindkét kéz, amely tartotta távol a zene rehabilitációs célokra.
2010, 31. Január concerto kedvezményezett az iskolai épületek és támogatást Nayarit, La Penita de Jaltemba. pontosan a hacienda La Penita.
2010, február 7 duett Ádám (ütőhangszerek, basszusgitár), Oskar keresztény (gitár), a Polo Club San Francisco, Nayarit
2010, 12. Trio február esemény a stadionban polo San Pancho kubai zenekari fuvolás (Hudson), percussion (Armando Abreu), gitár (Oskar christioan).
2010, 7. Trio márciusban danyYu (jazz - dobos), Oskar keresztény (gitár), Rosalba (kortárs táncos) a latidude 21. Guayabitos, Nayarit.
2010 - 2011 új projektek a jelenleg még hatályos "Art Project"
megvalósítása video és audio témák emlékeztető "Ry Cooder, Eagles & Gypsy Kings, Ottmar Liebert, Paco de Lucia, Jessy Cook, Buena Vista Social Club, Django Reinhard, Paco Renteria,
2010/12/31 nemzetközi zenészek találtak guayabitos éjszakát, és Wade featered - játszott szaxofon (Scott), (ritmust, taps, gitár, shaker) Carlos, Oskar keresztény (flamenco gitár)
2011/04/04 Dany élő bemutatót polip (chavetta) és Oskar keresztény (gitár), salsa és flamenco show Riu Palace
Nueva Vallarta 6:00 alatt a hang "Zsidó esküvő"
2012. 1,6 élő esemény "összeállítása és improvizációs. Élő" a Dany polip (zongora) és Oskar christian (gitár) él latin fúziós huanacaxtle Haditengerészet Ikuai
2012 .01.13 élő esemény pdrums (ütőhangszerek) és Oskar christian (gitár) a Csendes-óceán partján, Nayarit - Puerto Vallarta, a haditengerészet Cross - Ikuai
2012/01/14 kedvezményezett esemény a közösség a kereszt huanacaxtle több művész az mar a huanacaxtle.
2012/01/20 élő előadás art proyect a Bern (chembey és cajon) és Oskar christian (gitár), csendes-óceáni partján Nayarit, a haditengerészet Kereszt Ikuai huanacaxtle
2012/01/27 guitar & percussion bemutatókat a kereszten a huanacaxtle K - Ikuai
2012/03/02 élő esemény Rosalba (táncos), Bern (chembey), Oskar keresztény (gitár) a huanacaxtle Navy, a Csendes-óceán partján, Nayarit in Ikuai - live!
2012/02/04 élő előadás a "ART Project", mint gitár (Oskar Kereszténydemokraták) és percussion (Bern) show a hajó a Baia a kereszt huanacaxtle
2012 11 vett részt az iskolai jaracho Colima huastecos egy verseny, jarochos a kirándulás és a kulturális csere között Colima, Cordoba, Veracruz, Hidalgo Jacala versennyel, beleértve a legjobb a mexikói köztársaság jarochos együttélés és cseréjét.
Cordoba és lauteros beleértve eszközöket, mint a pe garanas stb
2013 felvétel az új cd pacificcoast proyect 2013 - arany guitar standard jazz dallamok, Mariachi, romantikus, jarochos, flamenco dallam és elrendezése mint a klarinét és teljesen instrumentális album
Amíg március a projekt befejezését.