Oskar Christian (chitarist, compozitor, aranjor si interpret) de origine austriacă. . A fost inspirat de muzica traditionala a diferite culturi și etnii din lume. Efectuarea interpretări dumneavoastră în calitate de chitarist-l indentifiquen cu un stil unic, care crește foarte mult. El a călătorit în peste patruzeci de țări, cum ar fi concerte: Statele Unite ale Americii, Italia, Franța, Austria, Ungaria, Mexic, chitaristul care o dată a căzut în dragoste cu muzica flamenco într-un sejur prelungit în Spania, când a vizitat Mexicul a fost fascinat de ritmuri huapango și mariachi, care este hrănit în scopul de a introduce muzica mexicana în repertoriul lor de armonii. Același lucru este valabil pentru o bucată de flamenco sunt fie de jazz la bossanova și așa mai departe, și că diversitatea nu este nimic, dar pasiunea pentru muzică hispanică: (tanguillo, fandanguillo, rumba, bossanova, sunt , huapango, latină / jazz și de Est / țigancă.

European Tour 1982 cu chitaristi George Lawall (germană) și José Muñoz și Monje José (creveți), germană și spaniolă.
Formular 1985 un duet cu John Cougar, California.
Participa la televiziune Sardegna 1986 (Italia), în cadrul programelor Videolinia (Cagliari) și Videogiovane (Sasseri), în cazul în care câștigă premiul pentru cel mai bun eveniment de artă.
Produce 1987 Discuri din întreaga șase ani (unplugged) si stârci, în Turino, Italia.
1988 a produs muzica pentru documentarul de "Mutter carstului" de la scriitor Peter Handke, care va fi difuzat de Radio și Televiziune Italiana (RAI), în Trieste.
1989 Participa la Festivalul Medieval de Umbria (Italia).
1992 este parte a activităților Festivalului Portocale (Italia).
1993, el a fost invitat la Festivalul de Flamenco țigani și în St Marie de la Mere (Franța).
1996 Participa ca un artist invitat la Festivalul de Muzica-în Szombathely (Hungrà a). Membru fondator al înregistrării "Connection Muzică" etichetă în Ungaria.
1997 este invitat la Festivalul de recoltă în Elveția.
1998 Producem muzică și video de la un concert de stat televion de Nayarit (Mexic). Asistă Carnavalul din Tenerife (Spania).
1998 a inregistrat albumul "Best of ...", muzica flamenco si country-rock.
1999 a studiat chitara flamenco și muzică populară (fuziune), de la Universitatea din Guanajuato (Mexic), cu masterat (flamenco), Rafael Juen și Ubaldo (populară) Miranda Felix.
Asistă cu Scott Denno 2000 Duetto mănâncă "Magic" Artiștii invitați Chitare la televizor ND3 în Lübeck (Germania).
Din nou, el a înregistrat 2001 Disk acum cu chitaristul Scott Denno (USA) "Magic Chitare".
Produce 2002 duble albumul "Cantece Chitare și" cu o compilație a celor mai bune performanțe din ultimii 2 discuri.
2002 Mazatlan (Sinaloa, Mexic) * august (31) Teatro Angela Peralta * septembrie (12) Muzeul de Arta
2002 Zacatecas (Mexic) Ca parte a activităților de Cervantes Festival: * octombrie (5) Museo Pedro Coronel * Octombrie (9) Plaza Goitia. * Guadalupe, Zac.Octubre (11) Concert la Casa de Cultură. * Tlaltenango, Zac. Noiembrie (21) Concert în Biserica Districtul de Veracruz, în calitate de invitat al Festivalului Santa Cecilia. * Tepechitlán, Zac. Decembrie (17) concert la Teatro del Pueblo, un participant al Festivalului Cultural, însoțită de Orchestra. Colima (Mexic) * Col. Comala decembrie (11) concert la Teatro del Pueblo Charro-coridelor Festival. * Col. Coquimatlan decembrie (26) participă în calitate de invitat la petreceri-Taurinas Charro.
2003 * orașului Colima, colonelul ianuarie (18) Deschiderea Concert V Festival City Cultural. * Col. Manzanillo februarie (15) concert în biserica Fecioarei de Guadalupe, organizat de Direcția de Cultură Municipală. * Concert la Arroyo Seco Casino (termoelectrice Campos).
2004 * Colima (Mexic) * Manzanillo Col. ianuarie (23) Concert în Auditorium președinții Printre activitățile Festivalul Cultural al Centrului Istoric. Villa de Alvarez Mexico * Col. Mayo (01) 20 Președinților Cultură Casa de Auditorium AUSTROMEX formează duo cu percutionistul Gerardo Escobar.
2005 Trieste (Italia) * iunie (12 & 25) Eveniment cultural la Muggia. * Liguria (Italia) iulie (15 & 17) două prezentări în Lerici și Venere Porto, respectiv. Corsica (Franța) * August (12 la 15) activități culturale, la malul Mării în Playa Santa, Vecchio Porto și Ghulia Mos Craciun. * Lago di Garda (Italia) septembrie (12 & 13) Evenimente culturale în centrul vechi.
2005 Puerto Vallarta, JAL (Mexic) aprilie. (19 la 31) Prezentări în holul Resort Hotel "Mayan Palace", care formează un duo cu percutionist Armando Abrew (Pillo).
2005 Lago di Garda (Italia) Producere de filme (DVD), intitulat frontiersmen și Lancia monete; cu cântece și DREGGS de frontieră să Tune COINTOSSERS.
2006 Puerto Vallarta, Jal. Martie (2) Concert de prezentare "Oskar Christian Art Project" cu percuționistul (Gerardo Escobar), flaut (Alonso Guerrero), flamenco bailerina (Marie-José Tangle), în Casa de Cultură, (Cuale Centrul Cultural).
Festivalul de 27 mai 2007 în Leoben, Stiria (Austria), cu Habib Samandi în duet (inițial de la Tunis, și a jucat cu grupul cubanez Buena Vista Social Club, în ​​cadrul Balkanfestival în televiziune ORF-Viena Lange Nacht der Museen -. Locații, etc) "Oskar Christian Art Project" implicat acelasi concert cu celebra legenda rock "Opus".
7 septembrie 2007, eveniment cultural în Desenzano, Lacul Garda cu Moschini (scriitor italian), țigani-Jazz Band (Titti Castrini) și Fulvio pictor; (Italia).
9 octombrie 2007, concert la Casa de Cultura Colima, ca "Oskar creștin Art Project", cu percutionistul Gerardo Escobar.
15 mai 2008 evenimentul din San Pancho, în restaurantul "Mar y Plata" Hammer (Carlos) și chitară (Oskar Creștin) duet desfată;
3 iunie 2008, prezentare la holul hotelului Decameron, a fost salutat cu mare succes de la începutul evenimentului, în Bucerías Nayarit, "fabulos DUETT;. La (Edgar) si chitara (Oskar Creștin)"
Decembrie 2008-aprilie 2009, orice joi 18:30 -20:30 div. evenimente cu trio-ul Oskar "Art Project" Christian pian "caracatiță" (Daniel), Andină instrumente "Nery" latino-fusion chitarist "Oskar Christian Tinos fructe de mare,., în Punta de Mita.
2009, guayabitos în latidude 21, duetul cu Sara Melina (dansator), Oskar Christian (chitara), chitara & Dance Event (spectacol). chitara wireless și dans.
2009, 4 februarie, a câștigat Sara Melina (dansator) și Oskar crestin (chitara), cu Delma latidude 21 (agitator), într-o participare de peste 200 de persoane, participiantes 1. magaritha premiu provocare, agitator, dans și latină-araba chitara orienteze în loc pina colada, guayabitos.
2009 15 aprilie eveniment Chacalilla & înalta societate. cu Oskar creștin "Art Project" Daniel "caracatita", Nery "Andină de bord Instrumente", Oskar crestin "chitarist"
2009, 15 martie eveniment de pui e scena în San Pancho, cu trio-ul "Art Project" Oskar Christian dany "caracatiță", Nery "cu Andină instrumente", Oskar creștin ", cu magia sa chitara"
2009, Aprilie 8 cu ceci arta PROYECT trio bon cu spectacol de dans, Nery (cu instrumente latine), Sara Melina (flamenco-arabă, dansator), Oskar crestin "cu magia lui chitara" a strigat cu succes tot drumul în San Pancho .
2009, 15 aprilie, la San Fernando Stadio polo, cu trio-ul "Art Project" dany (pian), Nery (percuție, flaut, alama)
2009.se a fost afectată de abuz de violență împotriva muzicieni din oraș turistic Lazise (Verona) - Lacul Garda (Italia) degete răniți l ambele mâini, care l-au tinut departe de muzică în scopuri de reabilitare.
2010, 31. Concertul ianuarie beneficiar pentru clădiri școlare și sprijin în Nayarit, în La Penita de Jaltemba. exact la hacienda La Penita.
2010, 7 februarie duet cu Adam (percuție, bas), Oskar Christian (chitara), în polo club din San Francisco, Nayarit
2010, 12. Trio eveniment februarie, la polo stadionul din San Pancho cu flautista orchestral cubanez (Hudson), percuție (Armando Abreu), chitara (Oskar christioan).
2010, 7. Trio martie ca danyYu (jazz - baterist), Oskar Christian (chitara), Rosalba (dansatoare contemporană), în latidude 21, Guayabitos, Nayarit.
2010 - 2011 de proiecte noi în prezent, încă în vigoare, cu "Art Project"
realizarea de teme video si audio care amintesc "Ry Cooder, Eagles & Gypsy Kings, Ottmar Liebert, Paco de Lucia, Jessy Cook, Buena Vista Social Club, Django Reinhard, Paco Renteria,
2010.12.31 muzicieni internaționale găsite în nopțile guayabitos, cu Wade featered - jucat cu saxofon (Scott), (ritm, aplauze, chitara, agitator) Carlos, Oskar crestine (flamenco chitara)
2011.04.04 dany prezentare live cu caracatiță, (chavetta) și Oskar crestin (chitara), salsa & flamenco spectacol la Riu Palace
Nueva Vallarta 18 sub vocea "Nunta evreiești"
2012. 1.6 eveniment live "compunere si improvizatie Live." Caracatiță cu dany (pian) si Christian Oskar (chitara), trăiesc în latină fuziune huanacaxtle Marinei, în Ikuai
2012 .01.13 eveniment live cu pdrums (percuție) & Christian Oskar (chitara) de pe coasta Pacificului de Nayarit - Puerto Vallarta, Crucea Marinei - Ikuai
2012.01.14 eveniment beneficiar pentru comunitatea de huanacaxtle cruce cu artisti mai multe greaban de huanacaxtle.
2012.01.20 viu performanță arta PROYECT cu Berna (chembey & Cajon) și Oskar Christian (chitara) coasta Pacificului din Nayarit, Crucea Marinei, în Ikuai huanacaxtle
2012.01.27 chitara & percuție de prezentare arata pe cruce de Mar huanacaxtle - Ikuai
2012.03.02 eveniment live cu Rosalba (dansatoare), Berna (chembey), Oskar Christian (chitara), în huanacaxtle Marinei, până la coasta Pacificului de Nayarit în Ikuai - live!
2012.02.04 prezentare live cu "Proiectul ART", după cum chitară (Oskar crestin) si (Berna) arată percuție pe nava pe baia de huanacaxtle cruce
2012 11 a participat la scoala jaracho Colima huastecos un concurs, ca jarochos de turism și schimb cultural între Colima, Cordoba, Veracruz, Hidalgo concurenței, inclusiv cele mai bune Jacala a republicii mexican coexistența jarochos și de schimb.
Cordoba și lauteros inclusiv instrumentele, cum ar fi PE garanas etc
2013 de înregistrare CD-ul nou pentru pacificcoast PROYECT 2013 - chitara de aur cu melodii jazz standard, mariachi, romantice, jarochos, melodie de flamenco și aranjament clarinet și este albumul complet instrumentală
Până la finalizarea acestui proiect martie.